Dinastia VOR(onin) şi milioanele lor

Ex-Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin conduce detaşat în topul demnitarilor milionari. Potrivit declaraţiei sale pe venit, acesta deţine active în valoare de 5,2 mln de lei la FinComBanc, un apartament cu suprafaţa de peste 230 de metri pătraţi, un garaj şi două loturi de pămînt în satul său natal. Valoarea acestor bunuri a fost estimată la peste două mln de lei. Cert e că, Voronin nu a declarat nici un automobil, ceea ce e foarte sceptic. Plus la toate, acestea sunt bunurile în posesia oficială a ex-preşedintelui, cine ştie cîte milioane or fi neoficial în buzunarul „sac fără fund” al familiei Voronin.

Katiuşa, Olejek, Taisia şi Vologhia

Katiuşa, Olejek, Taisia şi Vologhia

Pînă în 2008, Vladimir Voronin a ascuns de organele fiscale informaţia potrivit căreia, soţia sa, Taisia Voronin a deţinut un pachet important de acţiuni în valoare de cca 7 mln lei, la FinComBanc, unde fiul acestora, Oleg Voronin este Preşedinte al Consiliului de administraţie.
O altă bombă este faptul că nepoata ex-Preşedintelui, Ecaterina este cea mai bogată urmaşă din Republica Moldova. Fiica lui Oleg Voronin, a absolvit în 2007 Liceul Teoretic „A.Puşkin” şi a plecat să-şi continue studiile în Londra.
Astfel, preaiubitei sale nepoate, Vladimir Voronin i-a făcut cadou un castel în apropierea Londrei care, în Evul Mediu a aparţinut unui rege britanic. În primăvara aceluiaşi an, Oleg Voronin a celebrat primul său miliard de dolari SUA. Şi…cine ştie ce „jubileu” marchează acum…

Reclame
Explore posts in the same categories: Uncategorized

3 comentarii pe “Dinastia VOR(onin) şi milioanele lor”

  1. pulbermax Says:

    Draga domnita jurnalista, faptul ca Voronin nu a declarat nici o masina pe care sa o aiba in proprietate poate fi „suspect”, dar nicidecum nu „sceptic”, iar verbul „a ascunde” se conjuga: eu ascund, tu ascunzi, el/ea ascunde, si in niciun caz nu „eu scuns”, „tu scuns”, „el/ea scuns”. „Voronin a ascuns de organele fiscale” sau „Voronin ascuns de organele fiscale”. So in ultimul,dar nu cel din urma rind „Fiica lui Oleg Voronin a absolvit studiile”, sau de ce nu „a abolit studiile”.

    Ai grija la detalii si o sa fii de invidiat, mai ales ca (dupa cite am inteles) faci ravagii pe odnoklasniki… Toate Bune!

  2. eu Says:

    de ce nu ne mai bucuri cu articolele tale?! chiar sunt foarte trista ca nu mai publici nimic….:( ma inspiri si vreau sa-ti cunosc Eul:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: