Deja am fani !!! sau Recunoştinţă dnului Lucaşenco 2

Azi s-a întîmplat ceva neobişnuit dar, simultan foarte plăcut pentru mine. O domnişoară de la jurnalism, recunoscîndu-mă după poză, mi-a spus că e fana blogului meu. A fost aşa de sinceră şi intuziasmată că vorbeşte cu mine că, m-am simţit celebră. N-am să uit niciodată cu ce sclipiri în ochi vorbea de blog şi de stilul meu de a scrie. În acel moment, mi-am dat seama că sunt citită, că am cititorul meu fidel şi că opinia mea poate fi model pentru cineva. E un sentiment de nedescris!!! Fiind un viitor jurnalist şi avînd dorinţă şi un bun potenţial este foarte importantă susţinerea altora, a unor fiinţe necunoscute care, cred în tine şi care-ţi dau putere.Poate odată voi avea şi eu atîţia fani! -))))
După cuvintele atît de sincere care, au curs ca un balsam în inimioara mea, am mers în 403. Cum credeţi, la cine? Evident, la dnu Lucaşenco, pentru a-i mulţumi pentru că, mi-a sugerat să-mi creez blogul. Ei…cum să vă zic…n-a fost tare fericit. E şi normal, după ce mi-a făcut observaţie că i-am forţat uşa de la aulă care, nici nu se inchide… 😦 şi probabil, mai ţine pică pe mine pentru că…ei, ştim cu toţii de ce… 🙂
Dar nu contează! Vreau să mulţumesc tuturor cititorilor mei şi, cine ştie, poate mai am şi eu fani care doresc să mă cunoască şi să mă susţină…doar că nu au posibilitatea să mi-o spună.
P.S. :” Eu sunt o fire foarte sociabilă şi deschisă spre comunicare. Şi voi scrie şi mai mult şi mai interesant, pentru a mă putea cunoaşte mai bine. Şi nu-i credeţi pe cei ce spun că sunt o scorpie, ei mă invidiază! Iar eu mereu am nevoie de susţinerea voastră!!! 🙂 cu mult respect, Natalia Apostolova”

Reclame
Explore posts in the same categories: Uncategorized

8 comentarii pe “Deja am fani !!! sau Recunoştinţă dnului Lucaşenco 2”

 1. Doina Says:

  sunt fericita ca te cunosc!!! Suna poate prea…sentimental..dar am invatat multe lucruri utile de la tine! Dumnezeu sa te pazeasca!

 2. Doina Says:

  E primul blog care l-am citit cu interes si cu gura pina -n virfu’ urechilor! Esti amuzanta…deseori..

 3. victor mosneag Says:

  🙂 🙂 🙂

  Da…

 4. portalu Says:

  intuziasmată. zaibisi. când vii pe la noi?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: